Gå til primært indhold Gå til footeren

Nadia Holmgren

Pædagogisk-psykologisk konsulent, terapeut og forfatter

5.00 ud af 5

Topanmeldt!

Send en uforpligtende forspørgsel på Nadia Holmgren

Eller ring

35 11 21 31

5 ud af 5

Nadia er uden tvivl en af Danmarks dygtigste foredragsholdere! Hun formår at formidle videnskabelige teorier og andet inspirerende stof på en meget nærværende og troværdig vis, og hvor alle kan være med. Til Nadias sidste foredrag sad jeg tilbage med en følelse af, at det her skulle alle høre, for vi ville alle have gavn af det og få noget med hjem. Overvejer I en foredragsholder - så får Nadia mine varmeste anbefalinger.

Hanna Tómasdóttir, formand

Danske Osteopater

Læs alle reviews
Book Nadia

Send en uforpligtende forspørgsel på Nadia Holmgren

Eller ring

35 11 21 31

Et foredrag med Nadia Holmgren giver jer:

  • En inspirerende introduktion til hele det psykologvidenskabelige felt indenfor styrkespotting
  • Konkret og teoretisk viden om styrkebaseret pædagogik, flowforskning og trivselspsykologi
  • En stærk kapacitet, når det kommer til trivsel i familien og parforholdet

Send en uforpligtende forspørgsel på Nadia Holmgren

Skru op for engagementet og læringsglæden
Nadia Holmgren har en kandidatgrad i pædagogisk psykologi og er specialist i trivselspsykologi. Hun bruger sin brede viden inden for læring, udvikling og pædagogik både som pædagogisk-psykologisk konsulent i skoler, PPR med mere.

Nadia driver til hverdag en pædagogisk konsulentvirksomhed sammen med sin mand, Søren Holmgren. Nadia er ligeledes forfatter til bogen “Til kamp mod kedsomhed – i skoler og ungdomsuddannelser”, som hun har skrevet sammen med Mette Marie Ledertoug, Nanna Paarup og Louise Tidmand. Bogen anbefales af eksperter i ind- og udland, som et vigtigt og værdifuldt bidrag til læring og trivsel i skolen.

Nadia Holmgren tager altid udgangspunkt i den nyeste forskning indenfor psykologi og læring, når hun leverer skræddersyede foredrag. Typiske temaer er:

Styrkebaseret pædagogik.

Kommunikation og relationer.

Styrkespotting og styrkerealisering. 

Kampen mod kedsomhed. 

Positiv psykologi og flowforskning. 

Læring og trivsel i skolen – Positive education. 

Kærlighedens psykologi. 

Opdragelse og styrkebaseret forældreskab.

Book Nadia til et foredrag, og bliv for eksempel klogere på at kunne gå til kamp mod kedsomhed i skoler og ungdomsuddannelser.

Kundeanmeldelser

5 ud af 5

Nadia er uden tvivl en af Danmarks dygtigste foredragsholdere! Hun formår at formidle videnskabelige teorier og andet inspirerende stof på en meget nærværende og troværdig vis, og hvor alle kan være med. Til Nadias sidste foredrag sad jeg tilbage med en følelse af, at det her skulle alle høre, for vi ville alle have gavn af det og få noget med hjem. Overvejer I en foredragsholder - så får Nadia mine varmeste anbefalinger.

5 ud af 5

Jeg har oplevet Nadia som foredragsholder, initiativtager til netværket PIV (positiv psykologi i virkeligheden), og sammen har vi udgivet bogen “Til kamp mod kedsomheden - i skoler og på ungdomsuddannelser”. Nadia gør sig altid umage og er enormt grundig både i sin forberedelse og i sin levering. Hun har en skøn humoristisk lethed, masser af viden og den dejligste måde at være til stede på med alt det skønne hun rummer. Et vigtigt og givende bekendtskab. Tak.

5 ud af 5

Jeg havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Nadia som oplægsholdere for Landsforeningen for Autisme - Zikon'. Nadia har en særlig evne for at favne sårbarheden, modet og den gode stemning hos kursisterne. Nadia viser fagligt overblik og et kæmpe praksiskendskab til den positive psykologi. Jeg kan give Nadia mine varmeste anbefalinger.

Bedømt 5.00/5 baseret på 3 kundeanmeldelser

Foredrag

Nadia Holmgren foredrag: Engagerede børn lærer bedst

Bryd statistikken: Bliv eksperter i at skrue op for engagementet og læringsglæden.

De seneste års trivselsmålinger har kastet lys over et både opsigtsvækkende og bekymrende problem: Mere end hver fjerde elev keder sig i skolen. Og de keder sig ikke blot en lille smule eller en gang imellem – de keder sig så meget og så ofte, at det går ud over både deres læring, trivsel og sundhed. Og kurven går desværre i den forkerte retning. De nyeste tal viser, at problemet forværres.

Vejen væk fra kedsomheden er heldigvis alt andet end kedelig. Hvis vi vil af med den trivselshæmmende og læringsreducerende usunde kedsomhed, skal vi målrettet skrue op for de væsentligste trivselsfaktorer: Etablering af trygge relationer; oplevelsen af mening i undervisningen; oplevelsen af motivation, engagement, glæde og nysgerrighed og ikke mindst gode muligheder for at udvikle og bruge sine styrker og talenter.

Dette vil ikke alene bekæmpe kedsomheden i skolen, det vil også begrænse nogle af de øvrige bekymrende fænomener, vi i disse år ser vokse frem hos et stigende antal børn og unge, som skærmafhængighed, ensomhed og stress.

Med udgangspunkt i bogen ”Til kamp mod kedsomhed – i skoler og på ungdomsuddannelser”, tilbyder forfatter Nadia Holmgren dette foredrag, der giver jer ny viden om: Kedsomhedsspeedometeret og hvordan man spotter usynlig kedsomhed. Forskning indenfor positive education og centrale perspektiver på læring og kedsomhed. Indblik i nogle af bogens 90 øvelser, som er målrettet elever og undervisere. Forskningsbaserede strategier til at give eleverne endnu mere engagement og læringsglæde.

Varighed: 1,5 time, men kan tilpasses efter behov.

Forespørg: Nadia Holmgren Engagerede børn lærer bedst

Nadia Holmgren foredrag: Styrkespotting – Få alles styrker i spil

Indenfor de seneste år har styrkeforskning leveret banebrydende ny viden til den etablerede psykologi. Forskning i karakterstyrker har lært os, at når vi formår at finde, udforske og anvende vores personlige styrker, oplever vi øget arbejdsglæde og engagement, selvtillid og selvværd, energi og vitalitet, trivsel og livstilfredshed, glæde og lykke, oplevelse af mening og præstationsevne. Desuden kommer vi lettere i flow, vi lærer bedre og reducerer vores oplevelse af stress.

Foredraget giver en inspirerende introduktion til hele dette psykologvidenskabelige felt, og I får konkrete værktøjer til at kunne kortlægge egne styrker og lære at spotte styrker hos hinanden og andre. I kan bruge foredraget som den vitaminindsprøjtning, der kan give jer et nyt perspektiv på hverdagen og alle de relationer I indgår i til daglig.

Foredraget retter sig både mod personale, der vil anvende den styrkebaserede tilgang i den faglige og personlige udvikling såvel som i en eventuel pædagogisk praksis.

Med foredraget får I: Indsigt i den nyeste styrkeforskning og den teoretiske positiv psykologiske ramme. Helt uundværlige styrkespotting-værktøjer og et nyt perspektiv på omverden.

Varighed: 1,5 time. Det kan justeret efter behov og ønsker om aktiv deltagerinvolvering (f.eks. workshopformat).

Forespørg: Nadia Holmgren Styrkespotting – Få alles styrker i spil

Nadia Holmgren foredrag: Den neurodivergente hjerne: Trivselsfremme og styrkespotting

I dette foredrag kombinerer specialist i trivselspsykologi og cand.pæd. i pædagogisk psykologi, Nadia Holmgren, sin faglige viden med praksisnære strategier og sine personlige erfaringer som neurodivergent og den særlige indsigt det har givet hende, så deltagerne både får ny inspiration og konkrete redskaber til at bringe alles styrker i spil. 


Op mod hver femte medarbejder tænker og lærer på en anderledes måde end flertallet. Neurodivergens – et begreb, der rummer bl.a. ADHD, autisme og ordblindhed – er mere udbredt på arbejdspladsen, end mange tror. Alligevel kan manglende viden, berøringsangst eller måske misforstået høflighed være en barriere for virksomheders evne til at tiltrække og fastholde de neurodivergente medarbejdere - og det er en skam. For de udgør en unik, men undertiden overset ressource på arbejdspladsen. Og det kan være dyrt – menneskeligt såvel som på bundlinjen, da det står i vejen for nye muligheder for talentudvikling, trivsel og vækst.  Nadia Holmgren giver jer masser af inspiration til overkommelige hensyn og tiltag for at imødekomme særlige behov samt viden om, hvordan I skaber et fælles sprog, der kan bane vejen til jeres fremtidige succeser. 


Foredraget sætter bl.a. fokus på:

  • Begrebsafklaring og bonusinfo: Hvornår er man neurodivergent? Hvornår er man neurotypisk? Fuld plade i diagnosebingo: ”Jeg har nok lidt ADHD…” Hyper- og hypo-aktiv regulering – hvad er det og hvad betyder det? Motivationens ABC – det skal du vide!
  • Myter og muligheder: Hvad er op og ned? Almindelige misforståelser og barrierer og hvordan vi overvinder dem.
  • Unikke styrker og talenter: Introduktion til neuro-informeret styrkespotting som metode. Kortlægning af personlig styrkeprofil. Neurodivergente medarbejderes individuelle behov og særlige forudsætninger for fx. mønstergenkendelse, hyperfokus, kreativitet mv. Inkluderende strategier, der styrker arbejdspladsens sunde, produktive fællesskaber.

Foredraget er særlig velegnet til ledelse, HR, AMR og TR, i forbindelse med rekruttering, inklusion og ledelse af neurodivergente medarbejdere, men kan være nyttigt for alle, der har behov for større forståelse og indsigt i, hvordan alles styrker kommer i spil. Book dette inspirerende foredrag og få en forståelse for, hvordan menneskers grundlæggende psykologiske behov og styrker kan hjælpe neurodivergente medarbejdere til at trives og lykkes bedst muligt – til gavn både for den enkelte, for teamet og for hele organisationen.

Forespørg på foredrag: Nadia Holmgren Den neurodivergente hjerne: Trivselsfremme og styrkespotting

Send en uforpligtende forspørgsel på Nadia Holmgren

Brug for hjælp?

Telefon: 35 11 21 31

E-mail: kontakt@athenas.dk