Udbrændthed er en tilstand af fysisk, mental og følelsesmæssig udmattelse, der opstår, når kravene overstiger de ressourcer, vi har til rådighed. Mange oplever udbrændthed i forbindelse med arbejdet, men det kan også forekomme i privatlivet, hvor stress, krav og forventninger til præstation er høje. Hvordan kan man genkende symptomerne på udbrændthed, og hvad kan man gøre for at forebygge det? Med et foredrag om udbrændthed får I indblik i, hvordan både ledere og medarbejdere kan fremme trivsel og mental sundhed.
Foredragsholdere med erfaring fra psykologi, stresshåndtering og mental sundhed deler deres viden om, hvordan udbrændthed opstår, og hvordan man kan spotte advarselssignalerne. Deltagerne får konkrete metoder til at skabe balance mellem arbejde og privatliv, reducere stress og opbygge mental robusthed. I får indblik i, hvordan små justeringer i daglige vaner og arbejdskultur kan skabe store forandringer i både trivsel og produktivitet.
Foredragene kan målrettes virksomheder, skoler og offentlige organisationer, der ønsker at fremme trivsel og mental sundhed for deres medarbejdere. Fokus kan være på emner som stressforebyggelse, balance mellem arbejdsliv og privatliv, ledelsens rolle i at fremme trivsel og konkrete værktøjer til at skabe en sund kultur uden udbrændthed.
Book et foredrag om udbrændthed og få indsigt i, hvordan I kan skabe trivsel og balance på arbejdspladsen eller i hverdagen. Med inspiration fra erfarne foredragsholdere får I konkrete metoder til at forebygge udbrændthed, håndtere stress og fremme mental sundhed for medarbejdere, ledere og teams. Skab et miljø, hvor trivsel og robusthed er i fokus.