Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2
Emma Helledie og Jesper Grud Rasmussen

Emma Helledie og Jesper Grud Rasmussen

Læge og sygeplejerske med ekspertise i palliation, omsorg og værdighed ved livets afslutning

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Emma Helledie og Jesper Grud Rasmussen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Emma Helledie, læge i et palliativt team, og Jesper Grud Rasmussen, sygeplejerske på et hospice, arbejder dagligt med livstruende syge og døende. Med deres omfattende erfaringer og dybe indlevelse deler de deres viden om, hvordan vi kan sikre en værdig afslutning på livet.

Et foredrag med Emma Helledie og Jesper Grud Rasmussen giver jer:

  • Dybere indsigt i palliation og lindrende behandlinger
  • Klarhed over de muligheder og valg, der findes ved livets afslutning
  • En forståelse for, hvordan vi kan møde døden med værdighed og omsorg

Palliation, omsorg og værdighed i livets sidste kapitel

Emma Helledie er fagområdespecialist i palliativ medicin, og Jesper Grud Rasmussen er erfaren sygeplejerske på hospice. De har begge dedikeret deres karrierer til at forbedre livskvaliteten for mennesker i livets sidste fase.

Som professionelle inden for palliation kickstarter de foredraget med en skarp og realistisk beskrivelse af de udfordringer, vi alle kan møde, når livets afslutning nærmer sig. Med en optimistisk tilgang formidler de, at der trods livets uundgåelige afslutning stadig er meget, vi kan gøre for at bevare værdigheden og kvaliteten af livet.

Relevansen af deres foredrag kan ikke undervurderes. I en tid hvor mange frygter døden og har noget, der minder om berøringsangst med døden, tilbyder de en nødvendig og beroligende klarhed omkring palliation og de valg, man står over for.

Med deres dybtgående ekspertise deler Emma og Jesper praktisk viden, samtidig med at de giver tilhørerne mulighed for at reflektere over deres egne holdninger til livets afslutning. Foredraget er skræddersyet til at passe til tilhørerne, der ønsker at lære mere om, hvordan vi kan skabe en værdig afslutning på livet.

Emma og Jesper efterlader tilhørerne med en intention om at forstå og omfavne den medmenneskelighed og omsorg, der er nødvendig for at sikre “en værdig død”.

Se foredrag med Emma Helledie og Jesper Grud Rasmussen
Emma Helledie og Jesper Grud Rasmussen foredrag

En værdig død

“En værdig død” er et livsbekræftende foredrag, der udforsker de svære valg og dilemmaer, vi som mennesker konfronteres med i livets sidste kapitel. Gennem personlige beretninger og professionel indsigt belyser Emma og Jesper, hvad der sker med kroppen op til livets afslutning, og hvordan man kan forberede sig på denne uundgåelige del af livet.

Jesper Grud Rasmussen er sygeplejerske på et hospice, og Emma Helledie er læge i et palliativt team. De arbejder begge med livstruende syge og døende mennesker, som de møder i deres arbejde – på hospice, i eget hjem eller på sygehuset.

Mange danskere har misforståelser om palliation og aktiv dødshjælp, hvilket en undersøgelse fra Lægeforeningen i 2024 også bekræfter. Foredraget søger at skabe klarhed og forståelse for de lindrende muligheder, der er til rådighed, og den selvbestemmelse, hver person har, når det kommer til livsforlængende behandling og lindring.

Emma og Jesper guider publikum gennem de etiske overvejelser og den balance, der skal til for at sikre, at livsforlængelse ikke bliver til livsforringelse. Deres foredrag handler om omsorg, medmenneskelighed og det vigtige i at sikre en værdig død for alle.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Emma Helledie og Jesper Grud Rasmussen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Emma Helledie og Jesper Grud Rasmussen