Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Bæredygtighed og ESG gjort enkelt og effektivt

Nicholas Krøyer

Nicholas Krøyer

Kaospilot, senior forretningsudvikler og ekspert i ESG og cirkulær økonomi

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Nicholas Krøyer

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Nicholas

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

Med over 15 års erfaring inden for ESG og cirkulær økonomi er Nicholas Krøyer en pioner inden for bæredygtighed. Han har rådgivet utallige virksomheder og er en erfaren foredragsholder, der formidler komplekse emner med humor og indsigt. Hans passion er at gøre ESG og cirkulær økonomi relevant og håndgribelig for alle.

Et foredrag med Nicholas Krøyer giver jer:

  • En letforståelig og engagerende tilgang til ESG og cirkulær økonomi
  • Indsigt i, hvordan I kan navigere i komplekse bæredygtighedskrav
  • Motivation til at tage konkrete skridt mod en grønnere fremtid

En pioner inden for bæredygtighed og cirkulær økonomi

Nicholas Krøyer er senior forretningsudvikler i Erhvervshuset under den Danske Erhvervsfremmebestyrelse og en førende stemme inden for bæredygtighed, ESG og cirkulær økonomi. Med en baggrund som kaospilot og over 15 års erfaring har han rådgivet både små og store virksomheder i deres bæredygtige omstilling.

Hans foredrag tager komplekse emner som ESG og cirkulær økonomi og gør dem spiselige og forståelige for alle. Han mener, at selvom ESG er et vigtigt emne, behøver det ikke at være tørt eller kedeligt. Nicholas er kendt for at bryde de tekniske termer ned til hverdagssprog og relatere det til virkelige udfordringer i virksomhederne.

Med sin store ekspertise hjælper han virksomheder med at navigere i ESG-kravene, forstå deres ansvar og se mulighederne for at kombinere bæredygtighed med økonomisk vækst. Hans foredrag er altid tilpasset publikum, så både dem med grundlæggende viden og de, der søger dybdegående indsigt, får noget ud af det.

Nicholas er drevet af overbevisningen om, at virksomheder spiller en central rolle i den bæredygtige omstilling, og at de kan skabe positive ændringer, samtidig med at de styrker deres bundlinje. Han efterlader altid sit publikum med en klar intention om at tage handling.

Se foredrag med Nicholas Krøyer
Nicholas Krøyer foredrag

ESG - Spillereglerne for bæredygtighed: Fra kompleksitet til klarhed

Med Nicholas Krøyers foredrag om ESG får I en klar og praktisk forståelse af, hvordan Environmental, Social og Governance (ESG) kan blive en fordel for jeres virksomhed. ESG kan ofte virke som en tung og kompleks byrde, men Nicholas gør det tilgængeligt og relevant for alle. Han forklarer de grundlæggende spilleregler, og hvordan I kan bruge dem til at navigere i bæredygtighedskravene, minimere risiko og skabe værdi.

Nicholas vil vise jer, hvordan ESG ikke blot handler om overholdelse af regler, men også om strategisk at bruge det som et konkurrenceparameter. Gennem konkrete eksempler og praktisk indsigt vil han hjælpe jer med at fjerne forvirringen og tage kontrol over ESG-agendaen, så I både kan styrke jeres bundlinje og bidrage til en grønnere fremtid.

Book dette foredrag med Nicholas Krøyer og bliv klædt på til at forstå og udnytte ESG til jeres fordel.

Nicholas Krøyer foredrag

15 år med cirkulær økonomi: En revolution i bæredygtighed

Cirkulær økonomi er mere end en trend – det er en fundamental omstilling, der ændrer måden, vi producerer og forbruger på. I dette foredrag guider Nicholas Krøyer jer gennem cirkulær økonomis udvikling over de sidste 15 år og kigger 15 år frem i tiden, hvor affald er en ressource, og verden forhåbentlig er regenativ. Han præsenterer inspirerende eksempler på danske virksomheder, der er i front med cirkulære løsninger, og hvordan disse kan tjene som rollemodeller for andre.

Nicholas deler sin dybe indsigt i, hvordan cirkulær økonomi skaber værdi ved at minimere affald, genanvende ressourcer og optimere produktionsprocesser. Han gør komplekse begreber forståelige og viser, hvordan jeres virksomhed kan drage fordel af denne revolution i bæredygtighed.

Book dette foredrag med Nicholas Krøyer og få konkrete værktøjer til at tage skridtet mod en cirkulær fremtid – til gavn for både miljøet og økonomien.

 

 

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Nicholas Krøyer

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Nicholas Krøyer