Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Positiv livsfilosofi på Peter Frödinsk

Peter Frödin

Foto: Robin Skjoldborg

Peter Frödin

Folkekær entertainer og skuespiller

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Peter Frödin

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Peter

Lecture icon

Foredrag

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Peter Frödin er en af Danmarks mest folkekære entertainere med en karriere, der spænder over fire årtier. Som skuespiller, sanger og komiker har han medvirket i utallige tv-serier, teaterforestillinger og film, og han har gennem sin karriere altid haft en urokkelig tro på det gode i verden.

Et foredrag med Peter Frödin giver jer:

  • Inspirerende indsigt i Peter Frödins positive livsfilosofi
  • Garanti for grin og mindeværdige anekdoter
  • Et unikt kig bag kulisserne i 40 års dansk underholdning

Grin - og tro på, at det gode nok skal sejre

Peter Frödin voksede op i en lejlighed på Amager og tog aldrig en uddannelse. Men han fandt alligevel sin helt egen succesfulde vej i verden. Han tvivlede aldrig på, at der var plads til ham og hans passion for at synge og fortælle historier. Han troede på, at han kunne bidrage med nye former og farver. Og selv om Peter Frödin i perioder måtte hutle sig gennem tilværelsen og stjæle mad, fik han ret. Der var plads. Masser af plads endda.

Med afsæt i sin rørende og sjove selvbiografi ”Kan han li’ at fiske – og andre godbidder fra mit vidunderlige liv” deler Peter Frödin i dette åbenhjertige foredrag ud af, hvor hans særlige energi kommer fra, og hvordan det har hjulpet ham.

Hans stjerne bare voksede og voksede gennem 1990’erne. Der var børnetimen Bullerfnis med vennen Hella Joof, der var Lex & Klatten og Det Brune Punktum. Der var filmen En kort en lang, hvor han også sang megahittet ’Vent på mig’. Sådan fortsatte det med film, cirkusforestillinger, julekalendere og bøger, og i dag kan man se, hvordan Peter Frödin har lagt stemme og krop til nogle af de sjoveste og mest rørende stunder i dansk underholdning.

Både privat og professionelt har han hele vejen ladet sig styre af en dyb tro på det gode. Det har han med hjemme fra lejligheden på Amager, hvor han havde et par vidunderlige forældre, der gav ham en opvækst præget af værdier om optimisme og livsglæde. Book et foredrag med Peter Frödin med garanti for en personlig historie, der giver tro på, at optimismen vokser frem, hvis man dyrker og vander den.

Se foredrag med Peter Frödin
Peter Frödin foredrag

Positiv livsfilosofi på Peter Frödinsk

– Livsglæde og menneskekærlighed: en hyldest til det positive livssyn

Peter Frödin spreder glæde og inspiration overalt, hvor han kommer. I dette foredrag zoomer han ind på, hvorfor han har den tilgang til livet, hvad det giver og ikke mindst, hvor den kommer fra.

Han tager os med tilbage til Amager i 1960’erne og 1970’erne, hvor han voksede op i et farverigt kvarter fyldt med særlige karakterer. I centrum for den personlige beretning står hans forældre, der altid gav ham plads til at være lige præcis den, han ville være. Han tager os videre til de 1980’ere, hvor han fandt ligesindede i blandt andre Hella Joof, og til 1990’erne og 00’erne, hvor han begyndte at skabe de figurer og sange, der er allemandseje i dag. På hele turen folder han sit morsomme og omsorgsfulde blik på mennesker ud.

Med sig på scenen tager Peter Frödin forfatteren Danni Travn, som er medforfatter til den sprudlende erindringsbog ”Kan han li’ at fiske – og andre godbidder fra mit vidunderlige liv”. Og helt i Peter Frödins ånd har foredraget en rig visuel side i form af fotos fra hans liv og karriere.

Peter Frödins foredrag er en hyldest til det positive livssyn, til mennesket i alle dets afskygninger – en kærlighedserklæring til alle, der forsøger at gøre verden større.

Referencer

Kan han li' at fiske? - Og andre godbidder fra mit vidunderlige liv

I en rap og sprudlende erindringsbog fortæller Peter Frödin om lykken ved at insistere på det positive i livet.

Peter Frödin ønsker at inspirere. At bygge op i stedet for at rive ned. At se det lækre. At dyrke mennesket som det mesterværk, det er. Det gennemsyrer alt, han har lavet som skuespiller, sanger, showman, gøgler og vært. Og samme motivation ligger bag hans veloplagte erindringsbog Kan han li’ at fiske?

Spørgsmålet “Kan han li’ at fiske?” fik Peter Frödin stillet af sin far på et helt særligt vigtigt og skrøbeligt tidspunkt i sit liv. Og det fortæller om den åbenhed og livsglæde, han er vokset op med.

I en stribe lyslevende nedslag fortæller han om, hvad der har formet ham – fra de rummelige forældre til buketten af kulørte mennesker, han har truffet i sit liv. Alle dem, der gav ham plads til at være sig selv. Han fortæller om telefonfis og prutter. Om at hutle sig gennem tilværelsen, inden gennembruddet kom med Bullerfnis, Lex & Klatten og Det Brune Punktum.

Som en rød tråd i historierne løber Peter Frödins særlige menneskesyn: Hvor sjove og smukke vi er med vores sårbarhed og særheder. Det lagde Peter Frödin allerede mærke til som dreng på Amagerbro, og det har han løftet op på de største scener i Danmark. Nu fremkalder han det i bogform.

Udgivelse: Oktober 2024

Forlag: Politikens Forlag

Uforpligtende forespørgsel på Peter Frödin

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Peter Frödin